Samfunnsbloggen – En blogg om vårt samfunn

Vi åpner her en blogg hvor alle som ønsker å ha et ord med i laget, kan få utfolde seg.
Mange brenner ofte for et innlegg man ønsker å få med i en samfunnsdebatt.
Vi ønsker å hjelpe alle skribenter og samfunnsengasjerte til å få med sitt ord.

Vi åpner derfor opp for alle som ønsker å belyse viktige samtaleemner fra samfunnet vi lever i, og inviterer til å gi oss gode innlegg. Det er stor toleranse for artikler som lages med tanke emne, men ikke for språkbruk og personkrenkelse. Det legges opp til at det skrives på et høyt nivå for å gi innsikt. Målet er å legge til rette for forståelse og samhold i befolkningen.

Vi vil tilrettelegge for anonymitet dersom dette er ønskelig. For de som ønsker å stå frem med sitt navn er dette også helt i orden. Artikler og blogginnlegg kan leveres. kan leveres på de steder hvor vi har åpnet for dette i forbindelse med emner.

Ved ønske om å publisere mange saker, kan vi utstede egen brukerkonto.
I slike tilfeller vil vi også være behjelpelig med å sørge for full anonymitet rundt eierforholdet til brukerkontoen. Vi har ikke noe stort behov i å vite hvem som står bak artiklene. Vårt mål er å få frem budskapet. Men det er også lov å skinne med sitt eget navn om situasjonen du  står i, tillater det ut fra dagens situasjon.

Alle artikler og blogginnlegg vil selvfølgelig bli kontrollert før publisering.
Vi vil også være behjelpelig og komme med forslag til omformuleringer og rettskriving.
Som utgiver hos oss, vil man likevel få siste ordet i forbindelse med publiseringen, slik at ønsket budskap kommer frem.

Vi ønsker alle velkommen!, enten man er en spirende skribent eller er samfunnsengasjert i forbindelse med en enkelt sak!

Del dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *