Erna – En kynisk drittsekk!

Her følger en epost sendt til statsministers kontor 09.03.2020.

Emne: Erna – En kynisk drittsekk
Dato: Mon, 9 Mar 2020 17:29:45 +0100
Fra: Sensurert <Sensurert>
Til: PostmottakSMK@smk.dep.no

Viser til purring av tall til statistikk, sendt til Justisdepartementet. (Epost nedenfor).
Velger å informere om at Justisdepartementet aldri har besvart en eneste henvendelse.

Et stort problem med den offentlige forvaltningen, er at de ansatte ikke følger landets lovgivning som pålegger å gi svar. Justisdepartementet er nok en god rollemodell for hvordan man ønsker at det offentlige skal undertrykke landets innbyggere, ved å trenere saker og holde tilbake kritisk informasjon som beviser overgrepene.

I etterkant av purring, har politiet selv bekreftet at politijuristene har et direktiv over hva slags saker de skal henlegge uten å undersøke. Politiledelsen gjemmer seg bak taushetsplikt og nekter å bekrefte informasjonen om at alle anmeldelser mot offentlig ansatte henlegges uten å bli etterforsket.

Slik Norge drives under dere, går det mot anarki.
For meg er det ikke ulovlig å hetse hverken politi eller politikere, da dere alle er med på overgrep mot min familie og meg. Dette gjør slike at artikler som denne, kan publiseres:

https://www.samfunnet.org/samfunnsblogg/hensynslos-adferd-av-politijuristene-politiet-innlandet/

Jeg har selvfølgelig sendt en epost til Innlandet Politidistrikt, hvor jeg ga dem link.
At politiet ikke gjør noe, ligger i at de også sitter på informasjon fra saken som viser at de har vært med på overgrep ved å ikke gjøre noe. Tar de tak i lovbruddene nå, går menneskerettighetsbruddene og undertrykkelsen helt opp til statsministers kontor.

For politiet i Norge, vil det nok sitte langt inne å gi ut informasjon som bekrefter at de henlegger alle anmeldelser mot det offentlige, inkludert barnevernet.
Grunnloven vi har, stadfester at det skal være likhet for loven. Men det er det ikke!
Om politikere eller offentlig ansatte henvender seg til politiet, er politiet på plass med en gang, da direktivet sier at de skal prioritere det offentlige og våre politikere.

Et eksempel med politiet på Gjøvik, er i forbindelse med kampanjen hvor det ble hengt opp plakater om lovbruddene av kommuneledelsen i Østre Toten på kommunens rådhus i 2019.
Da ble jeg kontaktet med en gang av politiet som hadde fått beskjed av kommuneledelsen om at jeg var voldelig. Politiet henla anmeldelsen fra 2017 hvor jeg anmeldte den samme kommuneledelsen for at de ikke gjorde noe med de falske beskyldningene fra barneverntjenesten. Et punkt var at jeg skal være voldelig. Politiet sitter selv på bevis for at det er en falsk beskyldning, men henla saken da det er falske beskyldninger fra barneverntjenesten som de skal støtte.
Det politiet gjør er å opptre som torpedoer for aristokratiet, ved å konfronterer meg umiddelbart, med at jeg vist nok skal være voldelig og at politiet har meg i søkelyset.

Det var en lovlig demokratisk aksjon som hadde blitt gjort ved å henge opp plakatene.

Statsminister Erna Solberg skal få lov til å sole seg i glansen hun lager i sitt aristokrati.
Det er hennes ansvar at politiet i Norge henlegger alle anmeldelser mot det offentlige, mens de på den andre side er så blinde at de er med på overgrep mot befolkningen uten selv å forstå det.

Selv er jeg ingen anarkist, men vil har fult lov å omtale statsminister Erna Solberg som en kynisk diktator eller bruke andre uttrykk for å ødelegge hennes omdømme.
For meg er det ikke et lovbrudd å kalle politisjef Johan Brekke for en kynisk drittsekk i en artikkel jeg får publisert. Grunnen ligger i at han har ansvaret for overgrep mot meg og min familie, ved å spare inn i politiets budsjetter ved å frata befolkningen sin grunnleggende rettssikkerhet.
Det dere gjør er å undertrykke oss, og det er ledelsen i Norge med ansvaret som må tas, da det er systemet dere har ansvaret for sin skyld!

Hvor store sprekker det slår seg i det norske samfunnet før det er en fullstendig opprydning, vil tiden vise. Enn så lenge, ødelegger Erna Solberg statsminister tittelen.
Skal man ha en slik tittel, kan man ikke være en kynisk drittsekk som kun beskytter «adelen» og følger «I scratch your back if you scratch mine» mentaliteten.

Det er startet en underskriftskampanje for å få Kommisjonæren for menneskerettighetene i Europarådet til å granske barnevernssaker og hvordan det offentlige stenger for rettferdig sakførsel. Min sak er en av de som vil bli med i en slik gransking, da det vil være umulig å ha en granskning av saken her i Norge. Nesten alle politiske partier i Norge, har en eller annen politiker på høyt nivå som har begått lovbrudd i forbindelse med saken. Som du vet er det også 2 ordførere fra henholdsvis Arbeiderpartiet og Senterpartiet som også er involvert. Videre har også Arbeiderparti ledelsen ved Jonas Gahr Støre, også mottatt anmeldelsen fra 2017. De valgte å beskytte sin ordfører ved å ikke gjøre noe med lovbruddene som kom frem i anmeldelsen.

Dersom statsminister Erna Solberg mener at hun ikke har vært med på undertrykkelse av min familie og meg, samt ikke har skyld i at dette skjer i andre saker, kan hun sende en skriftlig oppfordring til Kommisjonæren for menneskerettighetene og be om at Norge granskes.
Kopi av dette brevet kan sendes til coe@offentligklage.org

Statsminister kan også signere og promotere underskriftskampanje som man finner her:
https://www.underskrift.no/vis/7829/

Eller la være, og således vise at hun er for at Norge skal være et aristokrati, hvor det offentlige skal ha retten til å begå overgrep mot befolkningen uten at det får konsekvenser.

Kopi av denne eposten finner dere som en artikkel her:
https://www.samfunnet.org/uncategorized/erna-en-kynisk-drittsekk/

Jeg fikk velge bilde denne gangen.

Hilsen
X

——– Videresendt melding ——–

Emne: Fw: Oversendelse sak 19/1519-14
Dato: Mon, 24 Feb 2020 11:30:28 +0100
Fra: Sensurert <Sensurert>
Til: jdinfo@jd.dep.no <jdinfo@jd.dep.no>
Ber om avklaring i forbindelse med henvendelsen om tall til statistikk. 
 
Vil Justisdepartementet sørge for at tall som kan avklare om det offentlige systematisk blir beskyttet av politiet for begåtte lovbrudd, gitt ut? 
 
Ber også om at justisdepartementet besvarer henvendelsen denne gangen. Lovverket stiller krav til at det offentlige skal besvare henvendelser. 
 
Hilsen
 
X

Fra: Moløkken, Lene <Lene.Molokken@smk.dep.no>
Sendt: tirsdag 4. februar 2020 14.53
Til: Postmottak JD [postmottak@jd.dep.no] <postmottak@jd.dep.no>
Kopi: ‘Sensurert <Sensurert>’
Emne: Oversendelse sak 19/1519-14

 

 

 

Vedlagt oversender vi kopi av henvendelse til statsminister Erna Solberg fra Ingar Andresen datert 30. januar til Justis- og beredskapsdepartementet som rette fagdepartement.

Vi ber Justis- og beredskapsdepartementet håndtere henvendelsen.

 

Med hilsen

 

 

 

 

Statsministerens kontor

 

 
 
 

 

 

 

 

Del dette:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *